Instruktörer

Louise Nilsson

Jag heter Louise och driver Selleberga Hundsportcenter med stöd av familj och vänner. Det har alltid varit en dröm för mig att starta upp en sådan här verksamhet, och när jag väl fick nys om passande tomma lokaler så tog jag chansen!
Hundträning har varit en del av min vardag och livsstil sedan år 2004 då jag fick min första egna hund. Men det var inte förrän år 2013 jag tog klivet ut på tävlingsbanorna tillsammans med min andra hund, min kelpie Xpexa.
Xpexa är, och kommer alltid vara, en stor pusselbit i min utveckling som hundägare, hundförare och hundtränare. 

Jag bor i Bjuv tillsammans med sambo, dotter och våra tre hundar. Just nu är jag mammaledig, men till vardags så jobbar jag som djurskötare i ett kostall. Djur för hela slanten med andra ord!

Meriter:
- U-SM silver lydnadsklass 2
- U-SM brons agilitylag
- World Agility Open 2016; lagbrons
- World Agility Open 2017; lagguld & individuellt silver
- World Agility Open 2018; lagsilver
- Årets agilityhund, Large 2017 3:a
- Agility SM 2016 Växjö
- Agility SM 2017 Östersund
- Agility SM 2018 Sundsvall
- Agility SM 2019 Klippan
- Kvalad Agility SM 2020 Ystad

Emma Eriksson

Mitt namn är Emma Eriksson. Jag är 26 år och bor tillsammans med min sambo i Ängelholm. Jag är uppväxt på landet utanför Helsingborg där jag spenderade många timmar i stallet.
På senare år har jag bytt ut de 600 kilos hästarna mot min lilla spets på dryga 5 kilo. Hon är en pigg och glad liten tjej på 3 år som jag tränar för en av Sveriges ledande agillityförare.
Vi har tävlat aktivt sen 1,5 år tillbaka.

När jag inte umgås med min hund så spenderar jag mycket av min tid på Ica Maxi Ängelholm där jag arbetar som säljledare - blommor.

Meriter:
- Agility SM 2019 Klippan
- Kvalad Agility SM Ystad

Fia Magnusson

Mitt namn är Fia och jag bor tillsammans med min sambo, två hundar och en katt i Landskrona.
Hundar har alltid funnits i mitt liv, jag är uppväxt på en kennel och följde ständigt med min mamma på tävlingar. Min första egna hund fick jag som 11 åring, en Dansk/svensk gårdshund.
Under min gymnasietid gick jag en hundinriktning där mina kunskaper och intresse för hundar bara ökade. Jag har sedan jag fick min första hund som 11 åring tävlat och tränat olika hundar på olika nivåer.
Idag har jag en Kelpie, Riva, och en Border Collie, Ipa, som båda tränar och tävlar agility och lydnad. Vi tränar även en del vallning på hobbynivå. 

Emma-Helena Laurin

Jag heter Emma-Helena Laurin jag är 34 år ung, född och uppvuxen i Visby men kom på lite avvägar till Skåne och Helsingborg 2009.
Jag är utbildad beteendevetare men jobbar för närvarande inom E-handel. Jag bor för närvarande i Helsingborg med mina två Shetland Sheepdogs. Hundintresset för tävling och träning började med familjens hund när jag var 14 med familjens Border Collie. Jag köpte sedan min egna "första" hund 2004 och har tränat och tävlat aktivt sedan dess i agility, rallylydnad, nosework, freestyle/htm.
Jag är aktiv i föreningslivet inom hund, både inom sektor och styrelseuppdrag. Utöver hundar är jag även hästtokig. Som ni förstår så brinner jag för kommunikationen mellan djur och människor.
Mitt mål som instruktör är alltid att ni skall komma förstå varann än mer och växa som team genom positiv förstärkning. Du får det du förstärker, inte det du avser att förstärka. Vi belönar det vi vill ha istället för att bestraffa det vi inte vill ha.

Relevanta utbildningar inom hund:
Klicker och Aktivering
Resurshundförare
Noseworkinstruktör/doftprovsdomare
Agility A1
Eva Bodfäldt "kontaktkontraktet"

Våra hundar

Xpexa

Ras: Australian Kelpie
Född: 2013-01-15

Mentalitet: KORAD. Genomfört MH & MT med godkänt skott.
Exteriör: Excellent. Kvalad till Crufts 2014.
Lydnad: LPI LPII
Rallylydnad: RLDN RLDF RLDA
Agility: SEAGCH SEAG(HOPP)CH. 
World Agility Open landslaget 2016, 2017, 2018
Agility SM 2016, 2017, 2018, 2019

Speeda

Ras: Pumi
Född: 2016-06-24

Mentalitet: Genomfört BHP med godkänt skott.
Lydnad: Startklar i startklass
Agility: Tävlar i agility- och hoppklass 2